fbpx
+36205885235 info@klima-gepesz.hu

Akciós klímaszerelés Budapesten

Az „akciós” szó gyakran alacsony minőséggel társul, de nálunk ez nem így van. Akciós klímaszerelési szolgáltatásaink során is kiváló minőséget biztosítunk, professzionális csapatunk a legmodernebb technológiákat és eszközöket használja. Akciós klímaszerelésünk esetében is garantáltan magas színvonalú eredményre számíthat, ezért bátran rendelje meg klímáját akciós ajánlataink keretében! Cégünk nem elkötelezett egyetlen márka iránt sem, így mindig az Ön számára legideálisabb klímát ajánljuk!

Akciós klímaszerelés Budapesten csúcskategóriás klímával

A Klíma-gépész csapata büszke arra, hogy nem csak klímaberendezések értékesítésével és akciós klímaszereléssel foglalkozik Budapesten, hanem teljes körű szolgáltatást nyújt. A tervezéstől a rendelésen, beszerelésen át az utógondozásig, szervizelésig és garanciális javításig minden folyamatot lefedünk. Rendelje meg nálunk klímáját akciós klímaszereléssel Budapest területén, és mi az Ön igényeire szabva, az elejétől a végéig koordináljuk az egész folyamatot. Önnek csak az eredményt kell élveznie!

 

Akciós klímaszerelés Budapesten az Ön igényének megfelelően

A Klíma-gépésznél minden akciós klímaszerelés Budapesten és klímarendelését az ingatlan igények alapján alakítjuk ki. Nálunk nincs két egyforma árajánlat – minden esetben előzetes tájékozódást és helyszíni szemlét tartunk a problémák elkerülése miatt, hogy megfelelő ajánlatot tudjunk adni. Figyelembe vesszük az Ön elképzelését, a rendelkezésre álló költségkeretet, valamint az ingatlan méretét és elrendezését. Akciós klímaszerelésünkhöz Budapest területén helyszíni felmérést is biztosítunk. Velünk garantáltan elégedett lesz!

 

 

Mit tartalmaz a kedvezményes áru klímaszerelés Budapesten?

Az akciós klímaszerelés Budapesten tartalmazzák a klímaszerelésének teljes költségét: a fal kifúrását, a beltéri és a kültéri gépek felszerelését, a kábelcsatornában, vagy falba vésve történő kialakítását. Ami benne van az árban: rézcső pár, szigetelések, szinterezett tartókonzolt vagy terasz konzol, cseppvízcső, hűtőközeg rátöltést amennyiben szükséges, dekorcsatornát. Fontos kiemelnünk, hogy az akciós klímaszerelés Budapest területén csak az általunk legjobb szerelési anyagoknak ítélt márkákkal dolgozunk, annak érdekében, hogy valóban hosszútávon minőséget adhassunk.

 

klímaszerelés Budapesten és környékén

Bár a Klíma-gépész székhelye Pesten található az akciós klímaszerelés Budapest területére szól, klímaberendelés megrendelése esetén. Szakemberekből álló magabiztos csapatunk Budapest egész területén vállal klímaszerelést, így bármely kerületbe szeretne klímát szereltetni Budapest területén, rövid határidővel tudjuk vállalni.

 

Akciós klímaszerelés Budapesten garanciával

Az akciós klímaszereléssel Budapesten nem ér véget a jelenlétünk, mert minősített kollégáink beszereléssel együtt karbantartást is végeznek évenként, és hiba esetén javítással is foglalkoznak, amelyeket 5 év szavatossággal vehet igénybe. Amennyiben segítségre van szüksége vagy kérdése lenne klímakészülékkel, vagy klímaszereléssel kapcsolatban, kérjük vegye fel a kapcsolatot szakembereinkkel!