fbpx
+36205885235 info@klima-gepesz.hu

Cascade klíma

Cascade klíma szerelés, karbantartás, telepítés
Árak+36205885235
Cascade e1654332380836

Cascade klíma

Cascade klímaberendezések

A Cascade klímaberendezéseket a minőségéért már régóta ismert Gree Electric Appliances Inc. vállalat gyártja, ugyanis az elismert kínai gyártó nemcsak a saját neve alatt állít elő termékeket, hanem a Cascade klímákat is ő készíti, ezáltal alacsonyabb árfekvés mellett kiemelkedő minőséget biztosítva a felhasználók számára. A Cascade klímák könnyen kezelhetőek, energiatakarékosak, üzemeltetésük környezetbarát és esetükben rendkívül alacsony a meghibásodási arány.

Cascade Bora

A Cascade klímacsalád legnépszerűbb terméke a Cascade Bora légkondicionáló berendezés, amely kiváló választás lehet nyaralók, lakások, kisebb családi házak vagy akár üzletek klimatizálására. Ráadásul ezek a klímák nemcsak hűtésre, hanem akár fűtésre is használhatóak, ugyanis akár -15°C-os külső hőmérséklet mellett is képesek a fűtésre.

A Cascade Bora klímaberendezést számos kényelmi funkcióval látták el.

Az I feel funkció a klíma távirányítójába épített érzékelő segítségével lehetővé teszi a klimatizált helyiség hőmérsékletének pontos szabályozását ugyanis, ha a felhasználó a távirányítót ott helyezi el, ahol a legtöbbet tartózkodik, a klímaberendezés igazodni fog ehhez, és tartani fogja a kívánt hőmérsékletet.

A Cascade Bora klímaberendezések akár távolról is irányíthatóak, ugyanis opcionálisan bővíthetőek egy Wi-fi adapterrel, amelynek segítségével egy Android vagy iOS-alapú okostelefonra telepített alkalmazáson keresztül bármikor bárhonnan vezérelhetőek.

A Cold Plasma technológiának köszönhetően a klímaberendezés hozzájárulhat a légúti betegségek kialakulásának megelőzéséhez, és az allergiában szenvedők tüneteit is enyhítheti. A szennyeződéseket polarizáló majd elektrosztatikus úton eltávolító szűrő csökkenti a szállópor részecskék koncentrációját. A plazma nemcsak a mikroszkopikus porszemcséket távolítja el hatékonyan a levegőből, hanem különböző szagokat, baktériumokat és polleneket is. Használatával a kockázatot jelentő influenza és egyéb vírusok jelenléte lényegesen csökken a levegőben, továbbá képes a klimatizált helyiség levegőjében az irritáló pollenek számát jelentős mértékben redukálni.

A 8° C temperálás funkciónak köszönhetően a téli időszakban fagyvédelmi temperálásra is használható a berendezés. A funkció használatával 8 ˚C-os hőmérséklet biztosított a klimatizált helyiségben, aminek köszönhetően jelentős energiamegtakarítás érhető el.

A megfelelő hűtőközegáramlást nagy hatásfokkal biztosítja a kompresszor két – egymáshoz képest 180˚-ban elhelyezett – dugattyúja. Ez a kialakítás lehetővé teszi a rezgésmentes, halk üzemelést, miközben a stabilitás is jelentősen javul, valamint a kompresszor élettartama is meghosszabbodik.

A legújabb GREE G10 inverter technológiának köszönhetően a kompresszor akár rendkívül alacsony fordulatszámmal is képes üzemelni, ami további energiamegtakarítást eredményezhet.

A párátlanítás funkció segítségével a helyiség páratartalma a klimatizált helyiség hőmérsékletének változtatása nélkül csökkenthető.

Az intelligens leolvasztás funkció a hagyományos leolvasztó rendszerekkel ellentétben nem előre meghatározott időközönként olvaszt le, hanem csak akkor amikor szükséges, ezzel is energiát takarítva meg.

A Soft Start funkció segítségével a feszültség, valamint az indítóáram mértéke is csökken, aminek köszönhetően megóvja a készüléket a káros hatásoktól.

A Turbo funkció a beltéri egység ventilátorát extra gyors fordulatszámra állítja, ami által lényegesen gyorsabban érhető el a kívánt hőmérséklet.

Az automatikus újraindítás funkciónak köszönhetően a klímaberendezés egy esetleges áramkimaradás után automatikusan visszaáll a legutolsó beállított értékre.

A Zár funkció azt jelenti, hogy egy gombkombináció segítségével lezárhatjuk, illetve feloldhatjuk a billentyűzetet be- és kikapcsolt állapotban egyaránt.

A 3 fokozatú ventilátor a választható sebességfokozatoknak köszönhetően lehetővé teszi, hogy minden esetben az igényeknek megfelelően történjen a levegő áramoltatása.

A Cascade Bora klímaberendezés a környezettudatos felhasználók számára is tökéletes választás, ugyanis ezek a klímák R-32-es hűtőköri gázzal működnek, ami egy környezetbarát megoldásnak számít, mivel nem károsítja az ózonréteget és üvegházhatása is jelentősen alacsonyabb a régebben használt R-410A hűtőközegéhez képest. Ráadásul kisebb gáztöltet mellett is kiemelkedő ennek a klímának a hatékonysága.

A kényelmi funkciókon felül kiemelnénk azt is, hogy a Cascade Bora a stílusos, keskeny beltéri egységnek köszönhetően valószínűleg kategóriájának legelegánsabb darabja, esztétikus megjelenésével gyakorlatilag otthonunk dísze lehet. A kijelzők szükségességéről megoszlanak ugyan a vélemények, de a Bora esetében mivel a rejtett kijelző kikapcsolt állapotban szinte észrevehetetlen, ideális megoldást jelent mindkét véleménytábor képviselői számára.

Cascade Legend

A Cascade Legend a Bora összes kényelmi funkciójával rendelkezik, és ezeken felül kiegészül még az automatikus tisztítás, az éjszakai üzemmód, a négy irányú légterelés, valamint a téli üzemelés funkciókkal.

Az automatikus tisztítás funkciónak köszönhetően a készülék kikapcsolása után a ventilátor még 10 percig üzemel és eltávolítja a beltéri egységből a lecsapódott párát, ezáltal megakadályozva a gombák és a baktériumok megtelepedését.

Az éjszakai üzemmód funkció háromféle – akár személyre is szabható – alvási üzemmódot tesz lehetővé. Ezáltal az optimális éjszakai pihenés feltételeit teremti meg. Az alvás üzemmódban a hőmérséklet az első órában hűtési módban emelkedik, majd fűtési módban csökken. Ezt követően 6 óra elteltével visszaáll az eredetileg beállított hőmérsékletre. Ezzel hozzájárul az alváshoz megfelelő hőmérséklet kialakításához. Az eszköz akár egyénileg is programozható.

Az automatikus négy irányú légterelés lehetővé teszi a helyiség egyenletes hűtését, függetlenül attól, hogy hova van felszerelve a beltéri egység. Használatával a távirányítóval nemcsak függőleges irányban szabályozható a légterelés, hanem vízszintesen is. Ezáltal optimálisan beállítható a légterelés iránya, és egyenletesen eloszlatható a befújt levegő a klimatizált helyiségben.

A téli üzemelés funkció alacsony (-20 ˚C) külső hőmérséklet esetén is alkalmassá teszi a berendezést a fűtésre. Ezt a kültéri egységbe épített kiegészítő egységek teszik lehetővé.

Cascade Vision Nordic

Ez klímaberendezés még a Sarkvidéken is megállná a helyét, ugyanis akár -25C° esetén is képes tartósan fűteni. A fűtött csepptálca ugyanis még ezen a hőmérsékleten is alkalmas a stabil üzemelésre.

A Vision Nordic a Legend összes kényelmi funkciójával rendelkezik, azonban nem 3 fokozatú, hanem 7 fokozatú ventilátorral van ellátva, ami még kényelmesebbé teszi a használatát.

Cascade Black Art

Az elegáns megjelenésű Cascade Black Art beltéri egysége a modern formatervezésnek köszönhetően bármilyen környezetbe beilleszthető.

Ez a klíma a korábban részletezett funkciók közül rendelkezik az I feel funkcióval, Wi-Fi adapterrel, párátlanítás funkcióval, rejtett kijelzővel, az automatikus tisztítás funkcióval, a négy irányú légterelés funkcióval, éjszakai üzemmódban is használható, R-32-es hűtőköri gázzal rendelkezik, továbbá téli körülmények között is funkcionál. Ezeken felül rendelkezik még beépített gázszivárgás érzékelővel, I set funkcióval, 4 in 1 szűrővel, anti-cold air funkcióval, smart air flow funkcióval, öndiagnosztika funkciókkal, továbbá működtethető ECO üzemmódban, valamint szuper csendes üzemmódban.

A maximális biztonság érdekében a beltéri egység gázszivárgásérzékelővel lett felszerelve, ami azonnal figyelmeztető jelzést küld a hűtőközeg esetleges szivárgásakor.

Az I set funkció segítségével ezen gomb megnyomásával a készülék a memóriában elmentett felhasználói beállításoknak megfelelően működik.

A szintén egyetlen gombnyomással indítható ECO üzemmód aktiválásával a klímaberendezés gyorsabban hűti le a helyiséget, majd alacsonyabb fordulatszámmal működve a kívánt szinten tartja ezt. Használatával akár 30%-os energiamegtakarítás is elérhető.

A beltéri egységben található 4 az 1-ben szűrő: eltávolítja a formaldehidet és más illékony szerves vegyületeket, valamint a káros gázokat (katalizátor szűrő); lebontja a baktériumokat és a kellemetlen szagokat (katekin szűrő); elnyeli a levegőben lévő részecskéket és szagokat (aktív szénszűrő); kitölti a levegőt a C-vitaminnal, ami erősíti az immunrendszert és jót tesz a bőrnek (C-vitamin szűrő).

A szuper csendes üzemmódban a beltéri egység zajszintje mindössze 18 dB, ha a ventilátort alacsony sebességre állítjuk.

Az anti-cold air funkció használata esetén fűtés üzemmódban a beltéri ventilátor sebességét az elpárologtató hőmérséklete határozza meg. Ez azt jelenti, hogy csak akkor kezd el működni a ventilátor, ha a hőmérséklet elég meleg, ezzel is megakadályozva a hideg levegő beáramlását a készülék bekapcsolásakor vagy leolvasztás után.

A smart air flow funkció beállításával hűtés üzemmódban a légterelés felfelé, fűtés üzemmódban pedig lefelé irányul.

Az öndiagnosztika funkció alkalmazása esetén a klímaberendezés folyamatosan ellenőrzi az egységek állapotát, és rendellenesség esetén a probléma gyors elhárítása érdekében kijelzi a hibakódot.

Cascade klíma szerelés, és az üzembiztonság, valamint a tartósság terén sem kell ezekkel a klímaberendezésekkel kompromisszumot kötni. Amennyiben a Cascade klímákat választja, biztos lehet benne, hogy ezektől a berendezésektől kiszámítható működést és kiemelkedő energiahatékonyságot várható el.

Keresse fel klímaszerelő szakembereinket amennyiben aktuálissá válik a Cascade klíma szerelés, klíma szerelés vagy klíma karbantartás. Természetesen tudunk segíteni a klímaberendezések beszerzésében is. Garanciát csak az általunk vásárolt szakszerűen szerelt termékekre tudunk adni! Vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 20 588 5235 telefonszámon, vagy az info@klima-gepesz.hu e-mail címen!

 

 

 

cascade bora klima

Cascade Bora

– 15 C °-ig hűtő/fűtő üzemmód, 8 C °-os temperálás, Wi-Fi, „I feel” funkció, cold Plasma ionizátor, aktív szénszűrő, automatikus leolvasztás, LED kijelző

 

Cascade Bora Plus CWH09AAA 2,5 kW 254 000 Ft

Cascade Bora Plus CWH12AA 3,2 kW 280 670 Ft

Cascade Bora Plus CWH18AA 5,2 kW 407 670Ft

Cascade Bora Plus CWH24AAD 6,2 kW 495 300 Ft

cascade black art klima

Cascade Black Art

Működési tartomány fűtési üzemmódban – 20 C °-tól, 4 in 1 szűrőrendszer, Wi-Fi, I feel funkció, ECO üzemmód, szuper csendes működés, „I set” funkció 3 D légterelés, Elegáns kialakítás, rejtett kijelzővel

 

Cascade Black Art CWH09TBA 2,6 kW 275 590 Ft

Cascade Black Art CWH12TBA 3,5 kW 313 690 Ft

Cascade Black Art CWH18TBA 5,1 kW 416 560 Ft

cascade legnd klima

Cascade Legend

Működési tartomány fűtésben – 22 C °-tól, 8 C °-os temperálás, Wi-Fi, fűtött kültéri csepptálca, „I feel” funkció, cold Plasma ionizátor 3D légterelés, LED kijelző

 

Cascade Legend CWH09YC 2,7 kW 358 140 Ft

Cascade Legend CWH12YC 3,5 kW 384 810 Ft

cascade vision nordic klima

Cascade Vision Norcic

Működési tartomány fűtésben – 25 C °-tól, 8 C °-os temperálás, Wi-Fi, fűtött kültéri csepptálca, „I feel” funkció, cold Plasma ionizátor, 3D légterelés, automatikus leolvasztás, LED kijelző, csendes üzemmód

 

Cascade Vision Norcic CWH09VN 2,7 kW 312 420 Ft

Cascade Vision Norcic CWH12VN 3,5 kW 340 360 Ft

Cascade Vision Norcic CWH18VN 5,2 kW 466 090 Ft

Cascade Vision Norcic CWH24VN 7,1 kW 567 690 Ft

A képek csak illusztráció  jellegűek. Segíteni tudunk a Cascade klíma szerelés, karbantartás, telepítésben és természetesen a termékek vásárlásban is. Ám a Cascade klíma készülékek áráról pontos tájékoztatást felméréskor tudunk adni. Cascade klíma szerelés: Garanciát csak az általunk vásárolt szakszerűen szerelt termékekre tudunk adni!