fbpx
+36205885235 info@klima-gepesz.hu

AUX klíma

AUX klíma szerelés, karbantartás, telepítés
Árak+36205885235
AUX klíma szerelés

AUX klíma szerelés

AUX klímaberendezések, AUX klíma szerelés

Az intelligens háztartási készülékek – többek között klímaberendezések – egyik vezető gyártója az 1986-ban alapított AUX Csoport. A vállalat Kínában hét modern gyártóközponttal és öt kutatás-fejlesztési központtal rendelkezik. Ezen felül a stabil növekedésnek köszönhetően a vállalat Japánban is létrehozott egy kutatás-fejlesztési központot. Az AUX által gyártott eszközök a világ több mint 100 országában elérhetőek. A professzionális hűtőiparban szerzett több mint három évtizedes tapasztalatának köszönhetően a vállalat óriási növekedést ért el.

A vállalat 1994-ben lépett be a klímaberendezések iparágába. Ezen a piacon az első 5 évben ezerszeresére nőtt a forgalma, aminek köszönhetően hamar nyilvánvalóvá vált, hogy a cégcsoport érdekeltségein belül a legnagyobb hangsúlyt a klímaberendezések szegmensére kell helyezni. A kiváló döntésnek köszönhetően az AUX klíma mára a klímaipar három legnagyobb szereplője között van. AUX klíma szerelés profi szinten.

Az AUX legújabb stratégiája az okos otthonok számára gyártott innovatív termékeket célozza meg, azonban hazánkban elsősorban klímaberendezéseiről ismert – mind a lakossági, mind pedig a kereskedelmi szegmensben széles termékpaletta áll rendelkezésre.

AUX Delta 2

AUX klíma szerelés: Az AUX Delta 2 sorozatot kifinomult technológia és díjnyertes dizájn jellemzi. Az UltraSilent funkciónak köszönhetően a friss levegő irritáló zajhatások nélkül folyamatosan áramlik. A rendkívül halk működésnek köszönhetően biztosított a nyugodt pihenés, ugyanis hűtés üzemmódban a beltéri egység ventilátora egészen alacsony zajszinttel üzemel. A klímaberendezés zavartalanul működik a legzordabb téli időjárási körülmények között is, ugyanis a beépített tálcafűtés miatt extrém, akár -25°C külső hőmérsékletig képes fűteni. Az UV sterilizáló technológiának köszönhetően a klímaberendezés 1 óra működés alatt a helyiség levegőjét akár 98% hatásfokkal képes fertőtleníteni. Az UV sterilizáló a vírusok, baktériumok és gombák mellett képes a nagyobb méretű organizmusokat is semlegesíteni.

AUX Gamma 2

AUX klíma szerelés: Az AUX Gamma 2 sorozatot a kényelem és a gazdaságosság ötvözete jellemzi. Az iFeel funkció adaptív hőmérsékletszabályozást tesz lehetővé. Ez azt jelenti, hogy a kívánt hőmérsékletet a tartózkodás konkrét helyéhez lehet igazítani, ugyanis a távirányítón érzékelt hőmérséklet alapján vezérelhető a berendezés működése. A Flow4D (négyirányú motoros lamellamozgatás) funkciónak köszönhetően a beltéri egység képes vízszintes és függőleges irányú motorosan vezérelt légterelésre. Mivel az utolsó beállítás automatikusan eltárolódik, ki- és bekapcsoláskor – illetve üzemmódváltáskor – is megmarad az elmentett beállítás. A beépített Wi-Fi modulon keresztül a klímaberendezés okostelefonnal távolról is vezérelhető. A funkció használatához az otthoni internetkapcsolat mellett egy Android vagy iOS rendszert futtató okostelefon szükséges, valamint a Google Play vagy az App Store áruházból telepíthető AC Freedom alkalmazás, amelynek segítségével a világ bármely pontjáról irányítható az otthoni klímaberendezés. Ezen felül különböző automatizált funkciók, időzítések vagy intelligens alvásprogram is beállítható.

AUX Kappa

AUX klíma szerelés: A japán fejlesztésű AUX Kappa sorozat legfontosabb jellemzője a tiszta levegő biztosítása. Az UV sterilizáló technológiának köszönhetően a klímaberendezés 1 óra működés alatt a helyiség levegőjét akár 98% hatásfokkal képes fertőtleníteni. Az UV sterilizáló a vírusok, baktériumok és gombák mellett képes a nagyobb méretű organizmusokat is semlegesíteni. Az UV sterilizálóval felszerelt klímaberendezések ideális választásnak bizonyulnak, amennyiben az egészségvédelem fokozása az elsődleges szempont. A Flow4D (négyirányú motoros lamellamozgatás) funkciónak köszönhetően a beltéri egység képes vízszintes és függőleges irányú motorosan vezérelt légterelésre. Mivel az utolsó beállítás automatikusan eltárolódik, ki- és bekapcsoláskor – illetve üzemmódváltáskor – is megmarad az elmentett beállítás. A Crystal White magasfényű fehér borítás letisztult megjelenést kölcsönöz a klímaberendezésnek.

AUX Omega

AUX klíma szerelés: A csúcsdizájnnal ellátott sorozat ideális választás a kifinomult eleganciára vágyóknak. Az iFeel funkció adaptív hőmérsékletszabályozást tesz lehetővé. Ez azt jelenti, hogy a kívánt hőmérsékletet a tartózkodás konkrét helyéhez lehet igazítani, ugyanis a távirányítón érzékelt hőmérséklet alapján vezérelhető a berendezés működése. A beépített Wi-Fi modulon keresztül a klímaberendezés okostelefonnal távolról is vezérelhető. A funkció használatához az otthoni internetkapcsolat mellett egy Android vagy iOS rendszert futtató okostelefon szükséges, valamint a Google Play vagy az App Store áruházból telepíthető AC Freedom alkalmazás, amelynek segítségével a világ bármely pontjáról irányítható az otthoni klímaberendezés. Ezen felül különböző automatizált funkciók, időzítések vagy intelligens alvásprogram is beállítható. A Glossy Jet Black magasfényű fekete borítás a pazar, fekete, tükrös előlappal ellátott készülékház jellemzője, aminek köszönhetően a klímaberendezés meghatározó kiegészítője lehet a belső tereknek. Az elegáns, üveghatású előlap tökéletesen harmonizál a modern enteriőrökkel. AUX klíma szerelés professzionálisan, határidővel.

Aux Delta

AUX Delta 2

Automatikus tálcafűtés, fűtés -25°C hőmérsékletig, ultra csendes működés akár 19dB, iFeel, 4 irányú motoros légterelés (Flow 4D), health funkció UV sterilizálóval, integrált Wi-Fi vezérlés, fineMatt borítás, temperálás, 3+7 év kiterjesztett szavatosság

AUX Delta 2 ASW-H09B5C4/JER3DI-C3-2 2,7 kW 229 900 Ft

AUX Delta 2 ASW-H12C5C4/JER3DI-B8-2 3,5 kW 239 900 Ft

AUX Delta 2 ASW-H18E3D4/JER3DI-C0-2 5,3 kW 349 900 Ft

AUX Delta 2 ASW-H24F7A4/JER3DI-B9-2 7,2 kW 449 900 Ft

AUx Kappa

AUX Kappa

iFeel, integrált Wi-Fi vezérlés, fűtés -15°C külső, intelligens előfűtés, intelligens leolvasztás, 3+7 év kiterjesztett szavatosság, health funkció UV sterilizálóval, Crystal White borítás

 

AUX Kappa ASW-H18C5A4/QCR3DI-CO-2 5,4 kW 399 900 Ft

Aux Omega

AUX Omega 2

iFeel, 4 irányú motoros légterelés (Flow 4D), hidegplazma generátor, ultra csendes működés 19dB, integrált Wi-Fi vezérlés, fűtés -15°C -ig, fekete (Glossy Jet Black), temperálás

AUX Omega ASW-H12A4/HER3DI-EU-1 3,6 kW 249 900 Ft

AXU Sigma e1679331447221

AUX Sigma

Automatikus újraindítás áramszünet esetén, tálcafűtés, páramentesítő, időzítő, turbó hűtés, iFeel hőmérsékletszabályzás 4D légbefúvás , iClean öntisztító funkció, csendes működés, antiFungus gombamentesítő funkció, intelligens előfűtés, energiatakarékos üzemmód, PM2.5 filter, silver ion ezüst ion filter, intelligens leolvasztás, goldenFin aranyozott bevonat a hőcserélőn, fűtés -25°C külső hőmérsékletig, health funkció UV szűrőve, Wi-Fi, fagymentesítés R32 környezetbarát hűtőközeg, 3+7 év kiterjesztett szavatosság
Steel Grey szürke burkolat

AUX Sigma ASW-H09B5A4/QFR3DI-C3-3 2,7 kW   239 900 Ft

AUX Sigma ASW-H12B5A4/QFR3DI-B8-3 3,5 kW   259 900 Ft

AUX Sigma ASW-H18B5A4/QFR3DI-C0-3 5,4 kW   374 900 Ft

A képek csak illusztráció  jellegűek. Segíteni tudunk a AUX klíma szerelés, karbantartás, telepítésben és természetesen a termékek vásárlásban is. Ám a AUX klíma szerelés áráról pontos tájékoztatást felméréskor tudunk adni. Garanciát csak az általunk vásárolt szakszerűen szerelt termékekre tudunk adni!