fbpx
+36205885235 info@klima-gepesz.hu

Klíma karbantartás

ÁrakKapcsolat

Klíma szerelés miatt a legtöbben következő kérdésekre kíváncsiak:

    • Mikorra tudnak klíma karbantartást vállalni? Függ a megrendelők számától, próbálunk rugalmasan mindenkivel időpontot egyeztetni!
    • Mennyibe kerül a klíma karbantartás? Klímakarbantartás: 15000 Ft, klímamosás géppel 25000 Ft ez tartalmazza a kiszállás költséget is!
    • Mennyi kosszal, és idővel jár a klíma karbantartás? Kosszal nem szokott járni, az idő hosszúságát befolyásolja a klímaberendezés helye, és hozzáférhetősége!

Klíma karbantartás miért fontos garanciális időn belül, és utána?

A jótállásos időszakban évente két alkalommal el kell végezni a klíma tisztítást. Erre a őszi és tavaszi időszakok a legalkalmasabbak. Rendszeres klíma tisztítással megelőzhetjük a betegség kialakulását is, amiket a nem megfelelően karbantartott klímaberendezések okoznak.

A klíma tisztítás, és a karbantartás magában foglalja a kültéri hőcserélő tisztítását, a beltéri egység portalanítását, fertőtlenítését, amiért a klíma büdös levegőt fújhat be a hűteni, vagy fűteni való térbe, tömörségi vizsgálatát valamint a kifújt levegő hőmérsékletének ellenőrzését.

Egy átlagos klíma karbantartása általában fél órát vesz igénybe, ha szükséges helyről a megrendelő gondoskodik!

 

Klíma karbantartás
Klíma karbantartás

Klíma ellenőrzése: minden tavasszal érdemes elvégezni!

rövid határidővel, kedvező költségekkel, precízen és pontosan! A szezon végén, ősszel is jó, ha megcsináltatjuk, hiszen a nyári, folyamatos működés során rengeteg olyan, apró meghibásodás, koszolódás, illetve szivárgás történhet, ami tönkreteheti a berendezést, illetve hatással lehet az egészségünkre is.

Ami megtörténhet, az meg is történik, illetve ami elromolhat, el is romlik, és sajnos ez nincs másként a klímaberendezések esetében sem, ám meg lehet előzni a bajt a rendszeres és szakszerű légkondi/klímakarbantartással. Érdemes olyan szakemberekre bízni ezt a műveletet, akik nem csak a karbantartást, de az esetleges javításokat is elvégzik, amennyiben szükséges.

Ha Ön is ilyen szakembereket keres, válasszon bennünket! Rövid határidővel vállaljuk a klíma karbantartását, illetve, ha szükséges, a klíma szerelését is. Vegye fel velünk a kapcsolatot mielőbb megadott elérhetőségeink egyikén, és egyeztessünk időpontot.