fbpx
+36205885235 info@klima-gepesz.hu

Gree klíma szerelés

Gree klíma szerelés, karbantartás, telepítés
Árak+36205885235
Gree klíma szerelés

Gree klímaberendezések, Gree klíma szerelés

A Gree klímaberendezéseket gyártó Gree Electric Appliances Inc. vállalat 1991-ben alakult, és korszakalkotó szabadalmainak, műszaki fejlesztéseinek, valamint gyártókapacitásának köszönhetően 2009-re a világ legnagyobb lakossági klímagyártója lett. Egyes becslések szerint, a világon minden harmadik lakossági klíma a Gree gyárából származik. A lakossági klímák terén Európában Magyarország érte el az elsők között a piacvezető szerepet. A Gree egyébként nemcsak a lakosság számára gyárt klímaberendezéseket, hanem ismert nemzetközi eseményeknek otthont adó létesítményekbe is szállít légkondicionálókat. Például 2016-ban a brazil olimpia hivatalos beszállítója volt. Rióban az olimpia létesítményeibe egyaránt lakossági és kereskedelmi klímákat is telepítettek. Ezen felül a dél-afrikai FIFA labdarúgó világbajnokság csarnoka, a pekingi olimpia létesítményei, valamint Szocsiban a téli olimpia épületei szintén Gree klímaberendezésekkel lettek felszerelve. A vállalat kiemelt figyelmet fordít a kutatás-fejlesztés, valamint a tesztelés folyamataira. Az idők során sikeresen kifejlesztett több olyan világszerte bevezetett és elfogadott technológiát és terméket, amelyek a teljesítményt, az intelligens vezérlést, vagy a levegőellátási módot forradalmasították, illetve számos egyéb technológiai újdonságot vezettek be. A Gree számtalan szabadalommal rendelkezik, többek között átírta az inverteres klímatechnológia történelmét is.Gree klíma szerelés maximális komfortérzet, energiahatékonyság és kifinomult elegancia jellemzi. A kiemelkedő dizájn, a technikai újdonságok, valamint az optimális ár-értékarány miatt ideális választásnak számítanak.

GREE Amber Royal

Gree klíma szerelés: Ez a klímaberendezés modern otthonok ideális kiegészítője lehet, ugyanis minimalista dizájn, egyenes vonalvezetés és letisztult fehér szín jellemzi. A 3D légterelés funkció maximális kényelmet biztosít a hűtésben és a fűtésben egyaránt. Az UV-C technológia lehetővé teszi az elpárologtató felület fertőtlenítését, és sterilizálja a beszívott levegőben található különféle vírusokat és baktériumokat, ezáltal folyamatosan biztosítva a friss és tiszta levegőt. Az Amber Royal klíma számos kényelmi funkcióval rendelkezik. A kiemelt tulajdonságok közé tartozik az UV szűrő, az I feel funkció, a téli időszakban hasznos 8° C temperálás funkció, a négy irányú légterelést biztosító 3D légáram funkció, a kompresszor karter és a csepptálca fűtés. A klímaberendezés akár távolról is irányítható a Wi-Fi adapternek köszönhetően. A berendezés -25°C külső hőmérsékletig fűtésre is használható.

GREE Champagne X

Gree klíma szerelés: A Champagne X extrém környezeti hőmérsékletekre optimalizált klímaberendezés, amely képes -30°C-ig fűteni, továbbá -25°C-ig a névleges teljesítményt leadni. Ezáltal hűtésben és fűtésben egyaránt egyedülálló, A++ energiaosztályba sorolt klímaberendezés. Az exkluzív pezsgő színű megjelenésen felül, megnövelt kül-, és beltéri hőcserélővel, valamint Dual Stage kompresszorral rendelkezik. Ez a csúcskategóriás légkondicionáló számos kiemelt funkcióval rendelkezik. Ilyenek például az I feel funkció, a téli időszakban hasznos 8° C temperálás funkció, a négy irányú légterelést biztosító 3D légáram funkció, a kompresszor karter és a csepptálca fűtés, valamint a Cold Plasma szűrő, amely hozzájárulhat a légúti betegségek kialakulásának megelőzéséhez, és az allergiában szenvedők tüneteit is enyhítheti. A klímaberendezés akár távolról is irányítható a Wi-Fi adapternek köszönhetően. A berendezés -35°C külső hőmérsékletig fűtésre is használható.

GREE Comfort X

Gree klíma szerelés: A beépített kompresszor karter és csepptálca fűtés, valamint a 3D légterelés lehetővé teszi a nagyobb terek hűtését és fűtését is. Az egyedi formatervezésének, az elegáns megjelenésének, illetve a megbízható működésnek köszönhetően a Comfort X az egyik legnépszerűbb klímaberendezés. Ez a légkondicionáló számos kényelmi funkcióval rendelkezik. A kiemelt tulajdonságok közé tartozik az I feel funkció, a téli időszakban hasznos 8° C temperálás funkció, a négy irányú légterelést biztosító 3D légáram funkció, a kompresszor karter és a csepptálca fűtés, valamint a Cold Plasma szűrő. A klímaberendezés akár távolról is irányítható a Wi-Fi adapternek köszönhetően. A berendezés -25°C külső hőmérsékletig fűtésre is használható.

GREE Dark X

Gree klíma szerelés: A matt sötétszürke felületkialakítás a legújabb trendeknek megfelelő modern megjelenéssel egészíti ki a már jól ismert Comfort X formatervezést. A teljeskörű téliesített felszereltséget a beépített kompresszor karter és csepptálca fűtés biztosítja. A Dark X klíma számos kényelmi funkcióval rendelkezik. A kiemelt tulajdonságok közé tartozik az I feel funkció, a téli időszakban hasznos 8° C temperálás funkció, a négy irányú légterelést biztosító 3D légáram funkció, a kompresszor karter és a csepptálca fűtés, valamint a Cold Plasma szűrő. A klímaberendezés akár távolról is irányítható a Wi-Fi adapternek köszönhetően. A berendezés -25°C külső hőmérsékletig fűtésre is használható.

GREE G-Tech

Gree klíma szerelés: A csendes, megbízható, intelligens megoldás a téliesített kialakítás mellet a könnyű szerelhetőséget és az egyszerű felhasználást támogató legtöbb gyári fejlesztést tartalmazza. A G-Tech légkondicionáló számos kényelmi funkcióval rendelkezik. A kiemelt tulajdonságok közé tartozik az I feel funkció, a téli időszakban hasznos 8° C temperálás funkció, a négy irányú légterelést biztosító 3D légáram funkció, a kompresszor karter és a csepptálca fűtés, a Cold Plasma szűrő, valamint az extra csendes kialakítás. A klímaberendezés akár távolról is irányítható a Wi-Fi adapternek köszönhetően. A berendezés -22°C külső hőmérsékletig fűtésre is használható.

GREE Pulse

Gree klíma szerelés: A hűtésre optimalizált légkondicionálók közül a kompakt kialakítással, a 3D légtereléssel, valamint az extra csendes üzemeléssel tűnik ki. A modern enteriőrrel rendelkező helyiségekbe a beltéri egység matt fehér borításának, valamint a kompakt méretnek köszönhetően könnyen illeszthető, harmóniát kölcsönözve a térnek. A Pulse klíma további kényelmi funkciói közé tartozik a Cold Plasma szűrő, a 8°C-os temperálás, az I Feel funkció, valamint a Wi-Fi adapter. A klímaberendezés -15°C külső hőmérsékletig fűtésre is használható.

GREE Silver X

A Silver X extrém környezeti hőmérsékletekre optimalizált klímaberendezés, amely képes -30°C-ig fűteni, továbbá -25°C-ig képes a névleges teljesítményt leadni. Ezáltal hűtésben és fűtésben egyaránt egyedülálló, A++ energiaosztályba sorolt berendezés. A Silver X légkondicionáló számos kényelmi funkcióval rendelkezik. A kiemelt tulajdonságok közé tartozik az I feel funkció, a téli időszakban hasznos 8° C temperálás funkció, a négy irányú légterelést biztosító 3D légáram funkció, a kompresszor karter és a csepptálca fűtés, a Cold Plasma szűrő, valamint a Dual Stage kompresszor. A klímaberendezés akár távolról is irányítható a Wi-Fi adapternek köszönhetően.

GREE U-Crown Champagne

A pezsgő színű berendezés az egyik legkeskenyebb és legcsendesebb klíma, amely az univerzális felhasználhatóság érdekében megnövelt kül- és beltéri hőcserélővel, illetve Dual Stage kompresszorral rendelkezik. Az U-Crown Champagne klíma számos kényelmi funkciója közé tartozik az I feel funkció, a téli időszakban hasznos 8° C temperálás funkció, a négy irányú légterelést biztosító 3D légáram funkció, a kompresszor karter és a csepptálca fűtés, a Cold Plasma szűrő, valamint az extra csendes kialakítás. A berendezés akár távolról is irányítható a Wi-Fi adapternek köszönhetően. Ez a klímaberendezés -30°C külső hőmérsékletig fűtésre is használható.

GREE U-Crown Silver

Az U-Crown Silver az U-Crown Champagne klímaberendezéstől csak színében tér el, de ez is az egyik legkeskenyebb és legcsendesebb klímaberendezés, amely az univerzális felhasználhatóság érdekében megnövelt kül- és beltéri hőcserélővel, illetve Dual Stage kompresszorral rendelkezik. Az eszköz további kényelmi funkciói közé tartozik az I feel funkció, a téli időszakban hasznos 8° C temperálás funkció, a négy irányú légterelést biztosító 3D légáram funkció, a kompresszor karter és a csepptálca fűtés, valamint a Cold Plasma szűrő. A klímaberendezés akár távolról is irányítható a Wi-Fi adapternek köszönhetően. A berendezés -30°C külső hőmérsékletig fűtésre is használható.

A Gree klímaberendezések a környezettudatos felhasználók számára is tökéletes választásnak bizonyulnak, ugyanis ezek a klímák R-32-es hűtőköri gázzal működnek, ami egy környezetbarát megoldásnak számít, mivel nem károsítja az ózonréteget és üvegházhatása is jelentősen alacsonyabb a régebben használt R-410A hűtőközegéhez képest.

Gree klíma szerelés, klíma szerelés vagy klíma karbantartás keresse fel klímaszerelő szakembereinket. Tudunk segíteni természetesen a klímaberendezések beszerzésében is. Garanciát csak az általunk vásárolt szakszerűen szerelt termékekre tudunk adni! Vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 20 588 5235 telefonszámon, vagy az info@klima-gepesz.hu e-mail címen!

Gree katalógus

PDF dokumentum

Gree klíma szerelés

GREE Amber

WiFi, 3D légáram, UV-C fertőtlenítés, I-Feel, 8°C-os temperálás,3D légterelés, Extra -25°C-os fűtés, Perforált kültéri csepptálca

GREE Amber GWH09YC-K6DNA1A 2,7 kW 308 000 Ft

GREE Amber GWH12YC-K6DNA1A 3,5 kW 313 000 Ft

GREE Amber GWH18YC-K6DNA1A 5,3 kW 490 830 Ft

GREE Amber GWH24YC-K6DNA1A 5,3 kW 584 644 Ft

Gree klíma szerelés

GREE Amber Royal

WiFi, 3D légáram, cold plasma, I-Feel, 8°C-os temperálás, extra -30°C-os fűtési

GREE Amber Royal GWH09YD-S6DBA1A 2,7 kW 428 000 Ft

GREE Amber Royal GWH12YD-S6DBA1A 3,5 kW 394 490 Ft

GREE Amber Royal GWH18YE-S6DBA1A 5,3 kW 479 990 Ft

Gree klíma szerelés

GREE Champagne X

WiFi, 3D légáram, cold plasma, I-Feel, 8°C-os temperálás, 7 fokozatú ventilátor, Extra -30°C-os fűtés, Perforált kültéri csepptálca

GREE Champagne X GWH09ACC-S6DBA1A 2,7 kW 392 490 Ft

GREE Champagne X  GWH12ACC-S6DBA1A 3,5 kW 399 990 Ft

GREE Champagne X  GWH18ACE-S6DBA1A 5,3 kW 524 490 Ft

gree comfort x

GREE Comfort X

WiFi, 3D légáram, cold plasma, I-Feel, 8°C-os temperálás, -25°C-os fűtési tartomány

GREE Comfort X  GWH09ACC-K6DNA1F2,7 kW 225 000 Ft

GREE Comfort X GWH12ACC-K6DNA1F 3,5 kW 259 900 Ft

GREE Comfort X GWH18ACDXF-K6DNA1A 5,3 kW 384 900 Ft

GREE Comfort X GWH24ACE-K6DNA1 7,1 kW 552 983 Ft

Gree dark x klima

Gree Dark X

WiFi, 3D légáram, cold plasma, I-Feel, 8°C-os temperálás, -25°C-os fűtési tartomány

Gree Dark X GWH09ACC-K6DNA1F 2,7 kW 315 925 Ft

Gree Dark X GWH12ACC-K6DNA1F 3,5 kW 338 213 Ft

Gree Dark X GWH18ACDXF-K6DNA1A 5,3 kW 500 546 Ft

gree g tech klima

GREE G-Tech

WiFi, 3D légáram, cold plasma, I-Feel, 8°C-os temperálás, -25°C-os fűtési tartomány

GREE G-Tech GWH09AECXBK6DNA1A 2,7 kW 363 245 Ft

GREE G-Tech GWH12AECXDK6DNA1A 3,5 kW 377 760 Ft

gree pulse klima

GREE Pulse

WiFi, 3D légáram, cold plasma, I-Feel, 8°C-os temperálás, -15°C-os fűtési, 7 fokozatú ventilátor

GREE Pulse GWH09AGA-K6DNA1A 2,5 kW 218 000 Ft

GREE Pulse GWH12AGB-K6DNA1A 3,5 kW 224 000 Ft

GREE Pulse GWH18AGD-K6DNA1D 4,6 kW 319 000 Ft

GREE Pulse GWH24AGD-K6DNA1C 6,2 kW 507 949 Ft

gree silver x klima

GREE Silver X

WiFi, 3D légáram, cold plasma, I-Feel, 8°C-os temperálás, 7 fokozatú ventilátor, Extra -30°C-os fűtés, Perforált kültéri csepptálca

GREE Silver X GWH09ACC-S6DBA1A 2,7 kW 392 990 Ft

GREE Silver X GWH12ACC-S6DBA1A 3,5 kW 379 900 Ft

GREE Silver X GWH18ACE-S6DBA1A 5,3 kW 525 990 Ft

A képek csak illusztráció  jellegűek. Segíteni tudunk a Gree klíma szerelés, karbantartás, telepítésben és természetesen a termékek vásárlásban is. Ám a Gree klíma készülékek áráról pontos tájékoztatást felméréskor tudunk adni. Garanciát csak az általunk vásárolt szakszerűen szerelt termékekre tudunk adni!