fbpx
+36205885235 info@klima-gepesz.hu

Vízszerelés és csatorna szerelés

Vízszerelés valós szakértelemmel
Árak+36205885235

Vízszerelés Budapesten, ahogy mi végezzük:

  • Vízbekötés aknáról új építésű ingatlanok esetén
  • Belső vízhálózat kiépítése, szerelése, felújítása
  • Fűtésrendszerek vízellátásának bekötése

A víz és csatorna szerelések során igyekszünk korszerű megoldásokat alkalmazni a megrendelőink igényeinek megfelelően. Egy épület víz-szerelésének kivitelezése általában már az alapozási időszakban elkezdődik. Hiszen legtöbbször már az alapozásba el kell helyezni a vízcsövek bevezetéséhez szükséges nyílásokat, illetve a telekre bekötött aknáról el kell vezetni a vizet az épületig.

Vízszerelés, ahogy mi végezzük:

 A vízszerelési munkákat több éves tapasztalattal, magas szakmai felkészültséggel minőségi anyagok felhasználásával végezzük. A vizesblokkok komplett felújítási vagy kivitelezési munkáira mindig helyszíni felmérés alapján adunk árat.

csatorna csere www.klima gepesz.hu
lakasfelujitas csatorna viz szereles szerelvenyezes www.klima gepesz.hu
lakasfelujitas viz csatorna szereles szerelvenyezes www.klima gepesz.hu

Szaniterek felszerelése:

Fürdőszoba, és WC szaniterekből a svájci GEBERIT szerelési rendszereit javasoljuk. Egyedi kedvezményeink révén biztosítunk megfizethető minőséget ügyfeleinknek.
Csaptelepekből, elzáró szerelvényekből a MOFÉM, Hansa, Grohe termékeket ajánljuk. A kiemelkedő jótállási időszak hosszútávon pénztárcakímélő és megbízhatóságot eredményez. Természetesen más termékek is felszerelhetők, de érdemes ebben az esetben is a minőséget választani.

Csőtörés javítás, vízszerelés Budapest területén:

Az elöregedett csövek a kötéseknél idővel elkezdik átereszteni a vizet, felületükön a korrózió hatására repedések, lyukak alakulnak ki. A kifolyt víz a falakon egyre nagyobb felületen okozhat vizesedést, a födémen átfolyva pedig az alsó szint plafonját is eláztathatja.

Mikor gyanakodjunk csőtörésre?

Gyanakodjunk, ha elkezd emelkedni a vízszámla, épületen belül hirtelen megjelenő nedves falfoltok. Hogyha elzárjuk az összes csapot, de a vízórán található kis mutató továbbra is forog, akkor valószínű, hogy csőtöréssel van dolgunk. A központi fűtési rendszerek esetében a kazán elveszíti a nyomást, a fűtési körben a keringetett vizet rendszeresen után kell tölteni. Csatorna esetén a folyamatos kellemetlen csatornaszag jelezheti a csőtörést.

Vízszerelés
Vízszerelés
Vízszerelés

Csatornaszerelés Budapesten:

A csatornaszerelés szintén az építkezéssel egy időben, annak folyamatában történik. Az aljzatbetonba kerülnek a kivezető csövek, melyeket később rákötünk a külső csatornavezetékre, vagy igény szerint az emésztőre.

 

Amit vállalunk:

  • Új csatornarendszerek építése, bekötése
  • meglévő csatornahálózat felújítása