fbpx
+36205885235 info@klima-gepesz.hu

Midea klíma szerelés

Midea klíma karbantartás, telepítés
Árak+36205885235
Midea klíma szerelés

Midea klíma szerelés

Midea klímaberendezések

Az 1968-ban alapított kínai cég mára a világ egyik legnagyobb klímagyártó vállalatává nőtte ki magát. A klímatechnika globális fejlődéséhez a vállalat nagy mértékben hozzájárult az elmúlt több mint 50 év során úgy az energiahatékonyság, mint a fenntarthatóság terén. A Midea 17 kínai és 12 Kínán kívüli gyártóközponttal rendelkezik. Az általa gyártott termékek mára már több, mint 200 országban vannak jelen. A vállalatcsoport célkitűzése a fenntartható gyártás lépésről-lépésre történő megvalósítása. Ezt a célt elérendő minden évben a teljes árbevétel több mint két százalékát kutatás-fejlesztésre fordítja. A legfontosabb azonban a hatékony gyártás kialakítása, ami a fenntarthatóság egyik alappillérét jelenti. A digitalizáció vállalaton belüli bevezetésére való törekvés elősegíti a költség- és energiahatékonyabb termelést. A Midea klímaberendezések nemcsak csúcstechnológiás eszközök, hanem a letisztult formatervezésnek és a prémium anyaghasználatnak köszönhetően igazi dizájnelemek. A Midea kültéri egységei speciális X-struktúrájú kültéri burkolattal vannak ellátva a zajcsökkentés érdekében. Ezenfelül korrózióálló bevonattal is rendelkeznek, és a beltéri egységhez hasonlóan ezeket is letisztult dizájn jellemzi.

Midea All Easy Pro

Midea klíma szerelés: A gyártó egyik leggyorsabban telepíthető és legkönnyebben szervizelhető klímaberendezése. A felhasználóbarát szűrőberendezésnek köszönhetően tisztítása nagyon könnyű. A nagy sűrűségű szűrő biztosítja, hogy a hőcserélőre és a levegőszűrőre jutó gombák és baktériumok ne szaporodjanak el a klimatizált helyiségben. A berendezés energiatakarékosan üzemel, és gyors hűtést tesz lehetővé. A beépített Wi-Fi vezérlés lehetővé teszi, hogy távolról is irányítható legyen. Ehhez mindössze folyamatos internetkapcsolatra, egy routerre és a Play Áruház-ból, vagy az Appstore-ból letölthető „Midea Air” applikációra van szükség. Az Intelligens szem funkció érzékeli az emberi tevékenységet a helyiségben, és hűtés üzemmódban 30 perc távollét után a készülék visszaszabályoz, valamint automatikusan csökkenti a frekvenciát, illetve a teljesítményt, annak érdekében, hogy energiát takarítson meg.

Midea BreezeleSS+

Midea klíma szerelés: Ez a klíma az első a világon, amely perforált, dupla terelőlapos megoldást tartalmaz. A készülék teljesen új hűtési élményt nyújt, teljesen új fűtési technológiával, és a legenergiatakarékosabb modellek közé sorolható. A gyorshűtés funkciónak köszönhetően akár 6 másodperc alatt képes a hűtésre. A 360°-os hűtés az oldalsó S-alakú kialakításnak köszönhetően lehetővé teszi azt, hogy a készülék ne csak az első légterelőkön, hanem a jobb és a bal oldalon található speciálisan erre a célra kialakított S-alakú idomokon keresztül is bejuttassa a klimatizálni kívánt helyiségbe a friss, hűvös vagy meleg levegőt. A légterelő lapátokat úgy alakították ki, hogy a légáramot minden irányba mozgó apró, hűvös, de lágy légárammá alakítsa. A klímaberendezés télen akár -25°C külső hőmérsékletig képes fűteni. A beépített Wi-Fi modul lehetővé teszi a távoli elérést.

Midea Oasis Plus

Midea klíma szerelés: Igazi csúcstechnológiás készülék. Az Inverter Quattro™ magas frekvenciájú kompresszortechnológia lehetővé teszi rögtön a bekapcsolás után az azonnali hűtést vagy fűtést. A rendkívül magas hűtési képességen felül, -30°C külső hőmérsékletig képes az akadálymentes fűtésre is. A klímaberendezés Wi-Fi vezérléssel távolról is irányítható. A készülék számos kényelmi funkcióval rendelkezik. Az energiahatékonyságot több funkció is elősegíti. Az Intelligens szem funkció érzékeli az emberi tevékenységet a helyiségben, és hűtés üzemmódban 30 perc távollét után a készülék visszaszabályoz, és automatikusan lecsökkenti a frekvenciát, illetve a teljesítményt, annak érdekében, hogy energiát takarítson meg. Az öntisztító, nagy sűrűségű szűrő megakadályozza a hőcserélőre és a levegőszűrőre kerülő gombák és baktériumok elszaporodását. Ennek köszönhetően frissebb és tisztább lesz a klimatizált helyiség levegője.

Midea Xtreme Save

Midea klíma szerelés: Ez a klímaberendezés páratlan energiamegtakarításra képes a precíziós szabályzó algoritmusnak köszönhetően. Az iECO mód használata egész éjszaka energiatakarékos működést tesz lehetővé. Az Eco funkció hűtés üzemmódban a klíma teljesítményét 25%-kal visszaszabályozza. A beépített Wi-Fi vezérléssel távolról is irányítható a berendezés. Speciális korrózióálló védelmet nyújt a hőcserélő Golden Fin bevonata. Az opcionális Multi Function Board lehetővé teszi, hogy az oldalfali készülékeket egy központi vezérlőre vagy csoportvezérlőre lehessen csatlakoztatni.

Xtreme Save Pro

Midea klíma szerelés: Ez a klímaberendezés rendkívül gyors hűtést tesz lehetővé. Nyári hőségben 90 másodperc alatt képes arra, hogy 17°C legyen a kifújt levegő. A berendezés ellenáll a feszültségingadozásnak. Környezetbarát és vegyszermentes UV-fény fertőtlenítő funkcióval rendelkezik, amely elpusztítja a legkisebb mikroorganizmusokat is. A beépített Wi-Fi vezérléssel távolról is irányítható a készülék. Speciális korrózióálló védelmet nyújt a hőcserélő Golden Fin bevonata. Az opcionális Multi Function Board lehetővé teszi, hogy az oldalfali készülékeket egy központi vezérlőre vagy csoportvezérlőre lehessen csatlakoztatni.

Amennyiben aktuálissá válik a klíma telepítés, klíma szerelés vagy klíma karbantartás keresse fel klímaszerelő szakembereinket. Tudunk segíteni természetesen a klímaberendezések beszerzésében is. Garanciát csak az általunk vásárolt szakszerűen szerelt termékekre tudunk adni! Vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 20 588 5235 telefonszámon, vagy az info@klima-gepesz.hu e-mail címen!

Midea Katalógus

PDF dokumentum

Mide klíma szerelés

Midea All Easy Pro

Midea klíma szerelés: wifi, alvás funkció, turbó funkció, csepptálca fűtés,ionizátor, karterfűtés, 2 irányú csőcsatlakozó, 4 irányú légterelés, automatikus újraindulás, ECO mód, időzítő funkció, 8 0C temperálás, öntisztítás, hűtőközeg szivárgás érzékelő, alacsony hűtőközeg érzékelés, follow Me funkció, kültéri önportalanító funkció, golden Fin hőcserélő bevonat, intelligens szem funkció. Midea klíma szerelés sok éves szaktudással.

  • Mide All Easy Pro MEX-09-SP 2,6 kW 339 030 Ft
  • Midea All Easy Pro MEX-12-SP 3,5 kW 358 140 Ft
  • Midea All Easy Pro MEX-18-SP 5,3 kW 467 360 Ft
  • Midea All Easy Pro MEX-24-SP 7,1 kW 604 520 Ft
Mide klíma szerelés

Midea BreezeleSS+

Wifi, alvás mód, turbó fokozat, csepptálca fűtés, rozsdaálló kültéri burkolat, lágy légáram, karterfűtés, 4 irányú légterelés, automatikus újraindulás, időzítő funkció, öntisztítás, alacsony hűtőközeg érzékelés, ECO mód, automatikus hibadiagnosztikai funkció, 8 0C temperálás, golden Fin hőcserélő bevonat, páratartalom ellenőrzés. Midea klíma szerelés több éves szakértelemmel.

Midea Breezeless+ MSFAAU-09HRFN8 2,6 kW 388 620 Ft

Midea Breezeless+ MSFAAU-12HRFN8 3,5 kW 410 210 Ft

Mide klíma szerelés

Midea Oasis Plus

Fűtés – 300C ig, Wifi, alvás mód, turbó fokozat, csepptálca fűtés, 1 W készenléti üzemmód, karter fűtés, intelligens szem, 4 irányú légterelés, automatikus újraindulás, ECO mód, időzítő, 8 0C temperálás, öntisztító, lamella memória funkció, hűtőközeg szivárgás érzékelő, follow Me funkció, kültéri önportalanító funkció, ionizátor, golden Fin hőcserélő bevonat. Midea klíma szerelés valós szaktudással.

Midea Oasis Plus MOP-09-SP 2,6 kW 452 120 Ft

Midea Oasis Plus MOP-12-SP 3,5 kW 464 820 Ft

Midea Xtrame Save legkondicionalo

Midea Xtreme Save

Wifi, alvás funkció, turbó funkció, csepptálca fűtés, 1 W készenléti üzemmód, 8 0C temperálás, 4 irányú légterelés, automatikus újraindulás, időzítő funkció, lágy légáram, lamella memória funkció, ECO mód, hűtőközeg szivárgás érzékelő, golden Fin hőcserélő bevonat, follow Me funkció. Midea klíma szerelés valós tudással.

Midea Xtreme Save MG2X-09-SP 2,6 kW 266 700 Ft

Midea Xtreme Save MG2X-12-SP 3,5 kW 281 940 Ft

Midea Xtreme Save MG2X-18-SP 5,3 kW 434 340 Ft

Midea Xtreme Save MG2X-24-SP 7,1 kW 571 500 Ft

Midea Xtreme Save Pro legkondicionalo

Xtreme Save Pro

UV fény fertőtlenítő funkció, Wifi, alvás mód, turbó fokozat, csepptálca fűtés,1 W készenléti üzemmód, 8 0C temperálás, 4 irányú légterelés, automatikus újraindulás, időzítő funkció, lágy légáram, lamella memória funkció, ECO mód, hűtőközeg szivárgás érzékelő, golden Fin hőcserélő bevonat, follow Me funkció. Midea klíma szerelés valós szakértelemmel

Xtreme Save Pro MGP2X-09-SP 2,6 kW 316 230 Ft

Xtreme Save Pro MGP2X-12-SP 3,5 kW 327 660 Ft

A képek csak illusztráció  jellegűek. Segíteni tudunk a Midea klíma szerelés, karbantartás, telepítésben és természetesen a termékek vásárlásban is. Ám a Midea klíma készülékek áráról pontos tájékoztatást felméréskor tudunk adni. Garanciát csak az általunk vásárolt szakszerűen szerelt termékekre tudunk adni!