fbpx
+36205885235 info@klima-gepesz.hu

Néhány nap és beköszönt a nyár, ezért aki még nem tette meg eddig, annak most már mindenképp érdemes gondoskodnia otthona forróságra való felkészítéséről. Célszerű beszerezni, illetve megjavíttatni az árnyékolókat, de nem szabad tovább halogatni a klímaszerelést sem. 

Ha tavaly, a szezon végén a berendezés már nem működött megfelelően, esetleg csökkent a hatékonysága, akkor biztosan szükség lesz a klímaszerelésre. Az első bekapcsolás előtt azonban mindenképp be kell iktatni a tisztítást, ilyenkor érdemes megkérni a szakembert, hogy vizsgálja is át a berendezést. Ha valamilyen hibát talál benne, akkor egyúttal meg is lehet javíttatni a készüléket. Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik a klímaszereléssel kapcsolatban, ráadásul a szolgáltatást kedvező áron végezzük. Profi szakembereink mindent megtesznek annak érdekében, hogy a javítást azonnal elvégezzék, és a berendezés újra használható legyen. 

Forduljon hozzánk bizalommal Ön is, és iktassa be a klímaszerelést mielőbb! Bővebb információért keressen minket elérhetőségeinken!