fbpx
+36205885235 info@klima-gepesz.hu

Írásunkban szeretnénk ismertetni egyik kedvenc klímaberendezés gyártónk klímaberendezéseinek előnyeit. Az AUX Csoport az intelligens háztartási gépek, köztük a klímaberendezések egyik vezető gyártója. Innovatív klímaberendezéseik nemcsak a luxust kedvelő, vagy modern lakberendezéssel rendelkező otthonok lakói számára jelentenek ideális megoldást, hanem a minimalizmust előnyben részesítők számára is tökéletes választásnak bizonyulnak.

 

AUX klímaszerelés előtt mire figyeljünk

Az AUX klíma egyik kulcsfontosságú funkciója az ionizátor, ugyanis használata pozitívan befolyásolja hangulatunkat, jó hatással van közérzetünkre és használata munka vagy tanulás közben segíti a koncentrációt. Az ionizátor kiegyensúlyozza a pozitív és negatív ionok szintjét a klimatizált helyiségben, ezáltal megakadályozva a vírusok, gombák és baktériumok elszaporodását. Ezenfelül semlegesíti az allergéneket és a kellemetlen szagokat is.

A klímaberendezések szintén fontos funkciója az antibakteriális szűrő, amely nélkülözhetetlen a szűrőfelületen elhelyezett antibakteriális bevonaton visszamaradó bármely típusú baktérium és kórokozó mikroorganizmus eltávolításában. A szűrő felületén található baktériumölő anyagok ugyanis meggátolják ezek fejlődését. Továbbá fontos, hogy a klímaberendezés nagy sűrűségű szűrővel legyen felszerelve, ugyanis ez hatékonyan meggátolja a levegőben lévő szennyeződések bejutását a klimatizálni kívánt helyiség légterébe. Megemlítenénk még a néma üzemmódot is, ugyanis hosszú távon elengedhetetlen, hogy a légkondicionáló beltéri egysége csökkentett hangnyomásszinten működjön, optimális körülményeket biztosítva túlzott zaj nélkül. AUX klíma kivételesen csendes üzemelésre képesek. Nem elhanyagolandó a fűtési mód sem, ugyanis ez lehetővé teszi, hogy a légkondi egész évben használható legyen, beleértve a hidegebb hónapokat is. A hőszivattyúnak köszönhetően a készülék fel tudja melegíteni a klimatizálni kívánt helyiség levegőjét, ezáltal alternatív megoldást kínálva a hagyományos fűtési rendszerek helyett.

Az AUX klíma szerelés és Aux klíma berendezések rendelkeznek a fenti funkciókkal, ezért ha klímaszerelésen gondolkodik, vagy régi klímaberendezését szeretné egy hatékonyabbra cserélni, bátran ajánljuk ezek használatát.

 

AUX klímaszerelés Budapest területén

Célunk az, hogy megtaláljuk a megrendelő igényeinek megfelelő klímaberendezést otthona számára. Számos esetben találkoztunk már nem megfelelő méretű, a klimatizálni kívánt helyiséghez túl kicsi klímaberendezésekkel, ezért javasoljuk, hogy a klíma beszerelés előtt kérjen helyszíni felmérést és szakértői tanácsot klímaszerelő szakembereinktől.

A klíma beszerelés szakértelmet és a klímaszerelés területén szerzett tapasztalatot igényel. Ha klímaszerelő szakemberre van szüksége, vagy esedékes a klíma beszerelés Budapest területén keressen bennünket bizalommal a +36 20 588 5235 telefonszámon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az info@klima-gepesz.hu e-mail címen!