fbpx
+36205885235 info@klima-gepesz.hu

A biztonságunk érdekében évente egyszer el kell végeztetnünk a gázkészülékek felülvizsgálatát, hiszen csak így lehetünk biztosak abban, hogy az megfelelően működik, és nem veszélyezteti az életünket. Amennyiben valamilyen probléma adódik, akkor gázkészülék-szerelésre van szükség, ám nem mindegy, hogy hová fordulunk segítségért.

Ha ugyanazon vállalkozással végeztetjük el az ellenőrzést és az esetleges gázkészülék-szerelést, az nem csupán felgyorsítja a folyamatot, de anyagilag is jobban megéri. Ennek érdekében érdemes egy olyan céget megbízni a feladattal, amely mind a két területen rendelkezik tapasztalatokkal, és persze vállalja is a gázszerelést.

Amennyiben hozzánk fordul az éves kazánellenőrzés kapcsán, számíthat a segítségünkre a gázkészülék szerelésében is. Kollégáink – tapasztalatuknak köszönhetően – azonnal felismerik az esetleges hibákat, és azonnal orvosolják is azokat, így a készülék biztonságos üzemeltetése lehetségessé válik.

Ha szeretne bennünket megbízni gázszerelési feladatokkal, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Vegye fel a kapcsolatot szerelő szakembereinkkel a +36205885235 telefonszámon, vagy az info@klima-gepesz.hu e-mail címen!