fbpx
+36205885235 info@klima-gepesz.hu

Ha a gázkészülékek karbantartása kerül szóba, a legtöbben a konvektorokra, bojlerekre és kazánokra gondolnak, vagyis a fűtés elemeire, pedig ide tartozik a gáztűzhely is. Ez utóbbi ugyan „csak” a főzésért felel, ám igenis fontos, hogy megfelelően működjön, méghozzá több szempontból is.

A fűtési rendszer karbantartása evidens – legalábbis elvileg, hiszen sokan vannak, akik nem, vagy csak ritkán törődnek vele, és csak meghibásodás esetén hívják a gázszerelőt. A gázkészülékek karbantartása azonban ugyanolyan fontos, mint egy autó időnkénti átnézetése, vagy akár csak a takarítás: ha elhanyagoljuk, az komoly problémákhoz is vezethet. A gáztűzhelyeket viszont szinte soha nem tartják karban, és amikor egy elhanyagolt darab megadja magát, következik a kapkodás, majd többnyire egy új tűzhely megvásárlása. Érdemesebb legalább néhány évente szakemberrel is átnézetni a tűzhelyet, mert így többszörösére is nyújtható az élettartama.

Vegye fel a kapcsolatot szerelő szakembereinkkel a +36205885235 telefonszámon, vagy az info@klima-gepesz.hu e-mail címen!