fbpx
+36205885235 info@klima-gepesz.hu

A globális felmelegedés hatására egyre több ember lát potenciális üzletet a klímatelepítésbe, amivel alapvetően nincs probléma…

Egy kezdő klímaszerelő attól, hogy letette az iskolát még nem minősül szakembernek! Itt jelentkezik az első probléma: egy végzettséggel rendelkező, de nem gyakorlati ismerettel bíró szakemberről beszélünk. Pár százezer forint befektetéssel tud venni szerszámokat, gépeket a klímaszereléshez, és tud csináltatni weboldalt aminek segítségével hirdetheti magát. Egyszóval elkészült a klímaszerelő „szakember”…

De hogyan is tud hirtelen ügyfélkört kialakítani a semmiből!? Egyszerű a megoldás! Akciós klímaszerelést kell vállalni! Mindenki szeretne olcsón klímaszerelő szakembert találni.

Az évek meghozzák a rutint, de addig sok tapasztalatlan klímaszerelés történik! Ha nem szeretne ennek áldozata lenni, keresse fel megújult weboldalunkat, ahol Cascade, Daikin, Fisher, Fujitsu, GREE, LG, Panasonic klímák közül tudja kiválasztani az Önnek megfelelő klímát!

Vegye fel a kapcsolatot szerelő szakembereinkkel a +36205885235 telefonszámon, vagy az info@klima-gepesz.hu e-mail címen!