fbpx
+36205885235 info@klima-gepesz.hu

hőszivattyú rendkívül környezetbarát, energia-hatékony, használatával jelentősen lecsökkenthetjük otthonunk fűtési, illetve hűtési költségeit.

Már nem fér hozzá kétség, hogy a jövő a megújuló energiaforrásoké. Ezek hasznosításában játszik kulcsfontosságú szerepet a hőszivattyú, amelyre most sokan nagyon kedvező feltételekkel tehetnek szert a lakásfelújítási támogatás keretein belül, de a támogatás akár klíma berendezés telepítésére is igénybe vehető.

A program lényege, hogy a legalább egy gyermeket nevelő családok részére az állam utólagosan visszatéríti a korszerűsítésre szánt összeg 50%-át, de legfeljebb három millió forintot. A támogatás sokoldalú, így igénybe lehet venni hőszivattyús rendszer kiépítésére, de akár klíma berendezés telepítésére is.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és úgy döntött, hogy kihasználja a lehetőséget, forduljon hozzánk bizalommal, szívesen állunk rendelkezésére a részletekkel kapcsolatban! Korszerűsítse otthonát most kedvező áron hőszivattyúval vagy klíma berendezéssel!

Vegye fel a kapcsolatot szerelő szakembereinkkel a +36205885235 telefonszámon, vagy az info@klima-gepesz.hu e-mail címen!