fbpx
+36205885235 info@klima-gepesz.hu

Az Immergas vállalat 1964-ben jött létre azzal a céllal, hogy mindenki számára elérhetővé tegye azokat a biztonságos technológiákat, amelyek egyszerű kezelhetőség mellett, magasfokú kényelmet biztosítsanak.

Immergas kazán szerviz

Ha nem szeretné, hogy az év leghidegebb éjszakáján elromoljon a gázkazán, célszerű időben elvégeztetni a rendszeres kazánkarbantartást még a fűtési szezon kezdete előtt. Így lehet az Immergas gázkazánokból a legtöbbet kihozni. Természetesen mint minden, a gázkazán is idővel elöregszik – egy átlagos gázkazán 15–20 évig működik. Azonban, ha a gázkazán már nem tartja kellő hőmérsékleten az otthonát a hideg téli hónapokban, nem működik megfelelően, víz szivárog belőle, és esetleg meg is hibásodik, akkor mindenképp keressen fel egy gázkazán szerelő szakembert, aki segít felmérni a problémát és tájékoztatást ad a javítási lehetőségekről. Szükség esetén a megfelelő cserealkatrészeket is be tudja szerezni. Mindenképp engedéllyel rendelkező gázszerelő segítségét vegye igénybe, mert a nem megfelelő szakember súlyos hibákat okozhat a gázkazánban.

Immergas kazán karbantartás

Az Immergas kazán karbantartás nem más, mint egy évente elvégzendő teszt, amelynek az a célja, hogy az Immergas gázkazán a lehető leghatékonyabban működjön. Ez egy minden gyártó által javasolt szolgáltatás, ráadásul a gázkazán garanciája érvényét veszti, ha nem végezteti el a gázkazán szervizt évente.

A gázkazán karbantartását csak engedéllyel rendelkező gázkazán szerelő szakember végezheti el.

A kazán karbantartás során a gázkazán szerelő szakember az alábbiakat végzi el:

  • szemrevételezi a gázkazánt, alaposan megvizsgálja a gázszivárgást és a korróziós károkat, valamint ellenőrzi a gázkazán lángját is;
  • eltávolítja a burkolatot, és megvizsgálja a gázkazán belsejét, továbbá ellenőrzi a gázkazán fő alkatrészeit, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelelően működnek – megvizsgálja például az égőt, a szikraállóságot, a hőcserélőt stb.
  • ellenőrzi az égésterméket, és megbizonyosodik arról, hogy nincs-e valamilyen akadály az égéstermék-elvezető csatlakozókban, ezen felül gondoskodik arról is, hogy a füstcső biztonságosan fel legyen szerelve;
  • ellenőrzi a gáznyomást, és megnézi, hogy a csapokban és a radiátorokban lévő víz nem melegszik-e fel túlságosan;
  • miután teljesen megvizsgálta a gázkazánt és elvégezte az összes tesztet, egy dokumentumot állít ki, amely ismerteti a kazánnal kapcsolatos összes problémát, és útmutatást ad a gázkazán hatékony használatához.

Immergas gázkazán csere

Gázkazán cserére általában akkor kerül sor, ha a gázkazán olyan mértékben meghibásodott, hogy már nem javítható, vagy a javítása nem gazdaságos, vagy ha a gázkazánt szeretné korszerűsíteni annak érdekében, hogy költségeket takarítson meg a gázszámlán, és az Immergas gázkazán működése hatékonyabb legyen. Ha a régi gázkazán gyakran meghibásodik, vagy nem működik olyan hatékonyan, mint korábban, esetleg nincs fűtés, vagy melegvíz, vagy csak nem tudja megfelelően felfűteni a házat célszerű kicserélni a gázkazánt. Ha nem biztos abban, hogy új gázkazánt szükséges beszerelni, hívjon egy gázszerelő szakembert, aki fel tudja mérni a problémát és javaslatokat tud tenni a probléma megoldására.

Immergas gázkazán szerelés

A gázkazán szerelés legegyszerűbb módja az egyszerűsített gázkazán csere. Erre akkor van lehetőség, ha egy régi gázkazánt szeretnénk egy újabbra cserélni, és a fűtési rendszer egyéb részeiben semmiféle változást nem hajtunk végre. Ezen felül az új gázkazán teljesítménye nem lehet nagyobb, mint a régi gázkazáné. Az Immergas gázgazán csere csakis egyszerűsített gázkészülék cserére jogosult gázszerelő által végezhető el. A gázszerelő szakembernek szerepelnie kell az illetékes földgázelosztó minőségirányítási rendszerében. A gázszerelő nemcsak a gázkazán szerelést végzi el, hanem a szolgáltató helyett a műszaki biztonsági felülvizsgálást is lebonyolítja, és az összes hivatalos dokumentum ügyintézését is elvégzi.

Gázkazán szerelő Budapesten

Cégünk többek között az Immergas gázkazánok hivatalos szerviz partnere.

Amennyiben egyszerűsített Immergas kazáncsere esedékes Önnél, keresse munkatársainkat bizalommal a +36 20 588 5235 telefonszámon, vagy az info@klima-gepesz.hu e-mail címen!

Minden gázkazán szerelést helyszíni konzultáció előz meg, amelynek során munkatársaink kimennek a helyszínre felmérni az igényeket. Ezt követően tudunk ajánlatot tenni a megfelelő gázkazánra, amely árban és funkcióban is megfelelhet Önnek. Továbbá árajánlatot készítenek az Immergas gázkazán beszerelésére is. Amennyiben szükséges, örömmel segítünk az Immergas gázkazán beszerzésében és engedélyeztetésében is.