fbpx
+36205885235 info@klima-gepesz.hu

Az Immergas vállalat évtizedek óta a biztonságos technológiák megbízható szállítója, és a kényelemre helyezi a hangsúlyt. Ráadásul a környezetvédelemre való odafigyelés révén olyan gázkészülékeket fejlesztenek, amelyek csökkentik az energiafelhasználást, és környezetkímélőbb megoldásnak számítanak. De ne feledjük, hogy csak akkor garantálható a gázkazán biztonságos működése, ha az Immergas szerviz évente legalább egyszer sorra kerül. Azt is fontos tudni, hogy a gázkazán karbantartás csak regisztrált gázkazán szerelő szakember által végezhető el.

 

Immergas szerviz a hatékonyság érdekében

A rendszeres gázkazán karbantartás eredményeként a gázkazán hatékonyabban működik, üzemelése során kevesebb hiba lép fel, és alacsonyabb költségek mellett garantálható a gyártói garancia érvényessége. Ezen felül egy megfelelően működő gázkazán által otthona is komfortosabbá válik. Az Immergas szerviz során a gázkazán szerelő szakember a fűtési rendszer alkatrészeinek az állapotát is ellenőrzi, aminek következtében még idejében felfedezheti a potenciális problémákat, így azok nem válhatnak komolyabbá és költségesebbé. Továbbá az Immergas szerviz kulcsfontosságú a biztonságos és hatékony fűtés és melegvíz ellátás szempontjából is. Nagyon fontos, hogy ne hanyagoljuk el ezeket a teendőket, mivel egy nem megfelelően működő gázkazán nemcsak költséges, hanem potenciálisan életveszélyes is lehet. Az Immergas szerviz fő célja a gázkazán élettartamának meghosszabbítása, valamint a megfelelő működés biztosítása.

Az Immergas szerviz házilag nem ajánlott, soha ne próbálja meg saját kezűleg elvégezni. Nemcsak azért, mert ezt kizárólag engedéllyel rendelkező gázkazán szerelő szakember végezheti el a gázkazán karbantartását, hanem azért sem, mert a nem megfelelően elvégzett Immergas szerviz súlyos kockázatokkal is járhat. A gázkazán szerelő szakember meg tudja állapítani a probléma okát, és elvégzi a szükséges javításokat. Minden olyan esetben, ha a gázkazán nem működik megfelelően – esetleg gázszagot érez – azonnal hívjon gázkazán szerelő szakembert.

 

Immergas szerviz szükséges? Lépjen velünk kapcsolatba!

Összességében a nem megfelelően elvégzett Immergas szerviz a fűtési problémák elsődleges forrása, beleértve a lakás nem megfelelő hőmérsékletét is. Az otthonunkban lévő összes létfontosságú rendszer és berendezés – így a gázkazán is – rendszeres karbantartást igényel, ugyanis enélkül a fűtési rendszer nem működik megfelelően, és valószínűleg a várható élettartamot sem fogja elérni a gázkazán.

Az Immergas gázkazánok hivatalos szervizpartnereként munkatársaink vállalják a szakszerű Immergas szerviz lebonyolítását, valamint gázkazán javítás és gázkazán csere esetén is fordulhat hozzánk bizalommal. Keressen minket bátran +36 20 588 5235 telefonszámon, vagy írjon nekünk az info@klima-gepesz.hu e-mail címen.