fbpx
+36205885235 info@klima-gepesz.hu

Rohamos léptekkel közeledik a nyár, ezért egyre többen gondolkoznak el azon, hogy jó lenne valamilyen klímaberendezéssel felkészülni a melegebb napokra. A klímaszerelés azonban egy család – vagy akár egy cég – költségvetésében már egy nagyobb beruházásnak számít, ezért célszerű hosszú távban gondolkodni, hiszen nem csak egy-két nyárra tervezünk vele. A klímaszerelés tervezése és a klímaberendezés vásárlása során felmerülő legfontosabb szempontokat szeretnénk röviden áttekinteni, hiszen egy laikus általában nem ismeri a különböző márkákat és ezek tulajdonságait, valamint azzal sincs tisztában, hogy milyen helyiségbe, milyen kapacitású klíma szerelés a legjobb választás.

 

Klímaszerelés – milyen berendezést válasszunk?

A klíma kiválasztása során könnyű belesétálni az extra funkciók kísértésébe, azonban kevesen tudják, hogy igazából nem az a legfontosabb, hogy mennyi mindent tud egy klíma. Az elismert és megbízható gyártók általában nem bonyolítják túl extra kényelmi funkciókkal a klímaberendezéseket, hiszen ezek elsődleges funkciója a hűtés – illetve fűtés, mert erre is használhatóak. A legfontosabb, amit figyelembe kell venni a klímaszerelés során az a klimatizálni kívánt terület mérete és tájolása, hiszen például keleti fekvés esetén egy alacsonyabb teljesítményű klíma is elegendő lehet. Továbbá nem elhanyagolható az üvegfelület mérete sem, vagy a helyiségben található háztartási gépek száma, hiszen ezek sok hőt termelnek, így jobban kell hűteni a helyiséget, hogy ellensúlyozzuk a hőkibocsájtást.

A klímaszerelés során a klíma típusának kiválasztásánál az erős középmezőnyt érdemes megcélozni, mert az alacsonyabb kategóriáknál nagyon gyakoriak a gyári hibák (például a hűtőközeg szivárgása), vagy a nem megfelelő tárolásból adódó problémák (például a szállítás folyamán megsérül a klíma). Ráadásul ezeknek a problémáknak a nagy része általában csak a klímaszerelés után derül ki, nem kis bosszúságot okozva. Amennyiben klímaszerelés mellett dönt, a piacon megtalálható klímaberendezések közül meleg szívvel ajánljuk a széles termékpalettával és kedvező ár-érték arányú berendezésekkel rendelkező Midea klímákat, amelyek Magyarországon a legismertebb márkák közé tartoznak. A Midea klímaberendezések gyártója nemcsak az üzleti kiválóságra törekszik, hanem felelősségteljes magatartást tanúsít a fenntarthatósági folyamatok terén és a környezet védelmét illetően is. Másik kedvencünk a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelő, kiemelkedő komfortérzetet biztosító Cascade klímacsalád. Ezekkel a klímaberendezésekkel jelentős energiamegtakarítás érhető el a bennük található inverter technológiának köszönhetően. Használatuk közben nem érezhető hullámzó hőérzet, kiváló a hőmérséklet szinten tartó képességük, és üzemelés közben csendesek. Nem utolsó sorban szeretnénk megemlíteni a kiszámítható és kiváló minőséget garantáló AUX klíma termékcsaládot, amely a baktérium-, szennyeződés- és vírusmentes levegőt biztosító Health funkcióval is rendelkezik. Az Ultra Silent üzemmódnak köszönhetően kellemetlen zajhatások nélkül üzemel, a Flow 4D légbefúvó rendszer pedig az egyenletes levegőeloszlást biztosítja. A klímaberendezés Wifi modulon keresztül okos telefonnal is működtethető. A fent említett klímaberendezések bármelyike kiváló választás ha klímaszerelés előtt áll.

 

Klíma szaküzletek Budapest területén

A klímaszerelés során természetesen segítséget tudunk nyújtani a klímaberendezések beszerzésében is. Ha a klíma szaküzletek Budapest területén távol vannak Öntől, vagy csak időt szeretne megtakarítani a vásárlás során, netán hozzáértő véleményre lenne szüksége a vásárlás előtt vagy a klímaszerelés során, keressen bátran bennünket. A klímaszerelés első lépéseként egy előre egyeztetett felmérés során javaslatot teszünk a megfelelő klíma kiválasztására, és pontos tájékoztatást tudunk adni a klímaberendezés áráról is. Ha a tőlünk vásárolt klíma szerelés szakszerűen megtörténik, értelemszerűen garanciát is tudunk vállalni. Amennyiben igényli, a klímaszerelés során is rendelkezésére állunk, szakképzett munkatársaink az évek során számos klímaberendezés szerelésében tettek nagy tapasztalatra szert. A klímaszerelés végeztével sem hagyjuk magára a kedves vásárlót, amennyiben a későbbiekben klíma karbantartás szükséges munkatársaink rövid határidővel, kedvező költségekkel, precízen és pontosan elvégzik a klíma karbantartás, a klíma tisztítás és a klíma fertőtlenítés minden szükséges lépését.

 

Klímaszerelés árak

Ha a nyári hőséget szeretné otthona komfortjában élvezni, még a szezon előtt álljon neki a klímaszerelés folyamatának, válassza ki és telepítse a megfelelő klímaberendezést, mert ilyenkor még jelentősen kevesebben vásárolnak és szereltetnek be klímát, ezért a megbízhatóságukért keresett szakemberek még időpontot tudnak adni. Mivel cégünk munkatársai kevesebb darabszámú, viszont minőségi munkát adnak ki a kezükből, ha segítségre van szüksége a klímaszerelés során foglaljon időpontot már most. Ha klímaszerelés esedékes, hívja munkatársainkat bizalommal a +36205885235 telefonszámon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az info@klima-gepesz.hu e-mail címen!

 

Klímaszerelés Budapest területén most bruttó 90.000 forint helyett 75.000 forintért érhető el.

Vegye fel a kapcsolatot szerelő szakembereinkkel a +36205885235 telefonszámon, vagy az info@klima-gepesz.hu e-mail címen!