fbpx
+36205885235 info@klima-gepesz.hu

Ugyan már június van, de még nem látszik, hogy valaha is beköszönt a nyár, hiszen olyan, mintha az időjárás még áprilisban járna. Ne legyenek azonban hamis illúzióink: a kánikula itt van a közelben, és csak arra vár, hogy elvonuljanak a felhők. Amikor pedig beköszönt, azonnal szükségünk lesz a klímaberendezéseinkre.

A klímának azonban bizonyos időközönként szüksége van karbantartásra, illetve – ha elromlik – szerelésre; ez általában tavasszal és ősszel esedékes, a szezon előtt és után. Ha elmarad, akkor számíthatunk rá, hogy a berendezés a legnagyobb hőség kellős közepén hagy cserben bennünket, éppen ezért nem szabad elhanyagolni a klímaszerelést és -karbantartást.

Amennyiben szeretné tapasztalt szakemberekre bízni a klímaszerelést és -karbantartást, válasszon bennünket! Bármilyen hiba lép fel, kollégáink kijavítják, és az időszakos tisztítást és ellenőrzést is elvégzik, amennyiben bennünket bíz meg a feladatok elvégzésével.

Ha a klímaszerelést és -karbantartást szakértő kezekre bízná, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!