fbpx
+36205885235 info@klima-gepesz.hu

Klímaszerelés, klímaszerelés Budapest, klímaszerelés Budapest, klíma beszerelés Budapest, klíma szerviz Budapest, klímaszerelő Budapest, klímaszerelés árak… Éppen ezeket a kulcsszavakat írja be a keresőbe? Akkor Önt is az foglalkoztatja, hogy rohamosan jön a nyár, és jó lenne ezt az évszakot egy kellemesen klimatizált helyiségben eltölteni távol a fullasztó hőségtől. A klímaszerelés házilag azonban nem opció, bízza szakemberre.

 

Klímaszerelés házilag – a garanciát is bukhatjuk

Nem javasoljuk senkinek, hogy mindenféle speciális tudás és szerszám nélkül otthonában nekiálljon a klímaszerelés folyamatának, mert ha mégsem jönne össze a klímaszerelés, nem kis összeget bukhat. Ráadásul az is igen változatos, ahogy a klímaszerelés során a klímaberendezés tönkre tehető. Nem mellesleg, ha a klímaszerelés házilag történik, probléma eseten a gyári garancia is azonnal ugrik. Ezen felül még büntetést is kockáztathatunk, ha a klímaszerelés házilag történik, ugyanis a gyári szám alapján minden Magyarországon forgalomba helyezett klímaberendezést a Nemzeti Klímavédelmi Hivatal nyilvántart, és bármikor ellenőrizheti a klímaszerelés szakszerű megtörténtét. Az esetleges büntetés elkerülése érdekében is melegen ajánljuk, hogy a klímaszerelés egy klímaszerelő szakember által történjen meg, aki évekig tanulta a szakmáját, majd megfelelő tapasztalatot szerzett a klímaszerelés területén, ami hozzájárult ahhoz, hogy pontosan és precízen végezze munkáját a klímaszerelés során. A klímaszerelő szakember bevonásával elkerülhető az is, hogy a klímaberendezés idő előtt tönkre menjen. Fogadja el, hogy a klímaszerelés egy szakembert igénylő feladat, és a klímaszerelő sokat segíthet az előnyök és a speciális szempontok felismerésében is. Ráadásul azonnal javaslatot tud tenni a legköltséghatékonyabb megoldásra, könnyedén kiszámolja a megfelelő méretezést, és tudja azt, hogy hova a legpraktikusabb elhelyezni a klímát, illetve azt is, hogy a klíma mely funkciói lehetnek hasznosak számunkra.

Vegye fel a kapcsolatot szerelő szakembereinkkel a +36205885235 telefonszámon, vagy az info@klima-gepesz.hu e-mail címen!

 

Klímaszerelés panellakásba – előnyök és hátrányok

A panellakások nagy hátránya, hogy olyan anyagból készültek, ami nyáron nem csak felmelegszik a nappali hőségben, hanem magába szívja a nap során a hőt, majd az éjszaka folyamán ontja magából a meleget, megnehezítve a benne lakók éjjeli pihenését.

A panellakások azonban rendelkeznek egy nagy előnnyel is: legtöbbjük még ma is távfűtéses. Ez azért előnyös, mert a klímaszerelés során nincs szükség drágább, fűtésre optimalizált, téliesített klíma beszerelésére, hanem elegendő egy középkategóriás, megbízhatóan hűteni tudó berendezés is. Természetesen ezek a klímák is tudnak fűteni, hiszen ma már a piacon elérhető klímaberendezések alapból alkalmasak mindkét funkcióra – így tavasszal amikor már nincs bekapcsolva a távfűtés, vagy ősszel amikor még nincs távhő pár perc alatt kellemes meleg varázsolható az otthonunkba. Felesleges azonban egy olyan költségesebb klímaberendezésbe fektetni, amely hatékonyabb fűtésre van kifejlesztve, vagy a hidegben való működésre van optimalizálva.

Ha szeretnénk otthonunkba elviselhető hőmérsékletet varázsolni, a legjobb megoldás egy, vagy több oldalfali split klíma beszereltetése lakásunkba. Mivel igen nagy hőterhelésnek van kitéve a panellakások többsége, ajánlott inkább egy nagyobb teljesítményű klímaberendezés beszerelése, mert ebben az esetben nem szükséges a klímát csúcsra járatni, ami által az élettartama is meghosszabbodik, ráadásul a legnagyobb kánikula esetén is képes megfelelően lehűteni a lakást.

 

Klíma beszerelés Budapest területén

Cégünk számos klímaberendezés terén rendelkezik nagy szakértelemmel, és munkatársaink precízen és pontosan elvégzik a klímaszerelés minden szükséges lépését.

Ha a klíma beszerelés Budapest területén esedékes, előzetes időpont egyeztetés után a kiszállás díjmentes. Szükség esetén természetesen a klímaberendezés beszerzésében is tudunk segíteni. Magyarországon a legismertebb márkák közé tartoznak a Midea klímák, amelyek elismerten kedvező ár-érték arányú berendezések; a Cascade klímák, amelyek jelentős energiamegtakarítás mellett képesek kiemelkedő komfortérzetet biztosítani; valamint az AUX klímák, amelyek a kiváló minőség mellett baktérium-, szennyeződés- és vírusmentes levegőt garantálnak.

Amennyiben úgy érzi, hogy időszerű a klímaszerelés, hívja munkatársainkat bizalommal a +36 20 588 5235 telefonszámon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az info@klima-gepesz.hu e-mail címen!

Klímaszerelés árak és aktuális akcióink megtekinthetőek

Szakképzett munkatársaink a későbbiekben is rendelkezésre állnak, ha szükségessé válik a klíma karbantartás, a klíma tisztítás vagy a klíma fertőtlenítés.