fbpx
+36205885235 info@klima-gepesz.hu

Klímája nem tartja hűvösen a lakást? Ráadásul gyakrabban kell javítani? Amennyiben a klíma 8–10 évnél régebbi, akkor valószínűleg már ideje lenne lecserélni. Ettől nemcsak hűvösebb lesz az otthona, hanem a villanyszámla is csökkenni fog. Továbbá, ha a klímaszerelés szakszerűen történik, biztos lehet benne, hogy az új klímaberendezés évekig hűvös és kényelmes légkört fog teremteni az otthonában.

Klíma beszerelés – cseréljük újra, ha a régi már nem hatékony

Légkondi szerelő szakembereink a klímaberendezés cseréjét javasolják, amennyiben:

 • A klimatizálás energiaköltségei egyre magasabbak: egy klímaberendezés idővel egyre többet veszít energiahatékonyságából – és általános hatékonyságából – így a klíma cseréje egy költséghatékony megoldásnak bizonyul.
 • Túl gyakran kell javítani a klímaberendezést. Egy egyszeri javítás legtöbbször gyorsan megvan és kevésbé költséges azonban, ha ez megváltozik és néhány havonta javítás szükséges, kímélje meg magát a stressztől és a kényelmetlenségtől, és cserélje le a régi klímát!
 • A klímaberendezés már egy évtizede használatban van. A rendszeresen és következetesen végzett karbantartás segítségével éveken át jó állapotban tarthatja klímáját, de egy évtized elmúltával ennek ellenére sokkal több lesz a meghibásodás, miközben egyre jobban csökken a hatékonyság. Ha még a 10 éves évforduló előtt lecseréli a klímaberendezést hosszú távon sok pénzt takaríthat meg.
 • A klímaberendezés R-22 hűtőközeget használ. Ez a hűtőközeg évtizedekig népszerű volt, azonban azóta köztudott, hogy az emberekre és a környezetre egyaránt veszélyes. Bár a teljes kivonása még folyamatban van, ha az Ön klímaberendezése is ilyet használ, akkor érdemes előbb utóbb lecserélni.

Klímaszerelés előnyei

Még mindig nincs meggyőződve arról, hogy egy új klíma beszerelése lenne a következő lépés annak érdekében, hogy még nagyobb kényelemben múljon az otthon töltött idő? Pedig egy régi klímaberendezés cseréje egy újra számos előnnyel járhat – a teljesség igénye nélkül megemlítünk párat:

 • Stabilabb lesz otthona kényelme mivel kevesebb javítás szükséges.
 • Klímaberendezése hatékonysága nagyobb lesz.
 • Költséghatékonyabban hűtheti lakását: a hűtési technológia fejlődésének köszönhetően a legújabb klímaberendezések minden eddiginél hatékonyabbak, így csökkenni fognak az energiára fordított költségek.
 • Jobb lesz otthona levegőminősége: a klímaberendezések javíthatják a beltéri levegő minőségét azáltal, hogy kiszűrik a pollent, port és egyéb allergéneket, valamint optimális páratartalmat biztosítanak.
 • Csendesebben fog működni a klímaberendezés.
 • Segíthet az allergia és asztma tüneteinek csillapításában – azáltal, hogy kiszűri a levegőből az irritáló anyagokat és megakadályozza a penész kialakulását.
 • Komfortos hőmérséklet egész évben – a piacon található legmegbízhatóbb klímaberendezéseket ajánljuk (jó választás lehet például a Midea vagy a Cascade klímacsalád valamelyik tagja), így az év bármely szakában élvezheti a kellemes hőmérsékletet.

Klímaszerelés mellett döntött? Tippeket adunk!

Klímaberendezések esetében nem mindig a nagyobb a legjobb választás. Igazából ez csak magasabb villanyszámlát eredményez, mivel a klímaberendezésnek gyakrabban kell elindulnia és leállnia. A gyakori indítás és leállítás nemcsak több energiát használ fel, hanem a klímaberendezés gyorsabb elhasználódását és az alkatrészek gyorsabb kopását eredményezi. Utóbbi következtében előfordulhat, hogy a túlméretezett egységet gyakrabban kell cserélni, mintha az otthonának megfelelő méretű klímát választott volna. Ezenfelül a túlméretezett klímaberendezések használata nagyobb páratartalmat is eredményez – ami akár penészesedéshez is vezethet.

Légkondi szerelő szakembert keres?

Több éves klímaszerelői tapasztalatunknak köszönhetően tudjuk, hogy a megfelelő klímaberendezés telepítése jelentős hatással van a klímaberendezés élettartamára. Ha egy új klímát szeretne, ne habozzon megbízni egy tapasztalattal rendelkező professzionális és engedéllyel rendelkező légkondi szerelő szakembert, aki szakszerűen elvégzi a klímaszerelést. Ez a lépés a garancia sértetlenségét is biztosítja.

Légkondi szerelő szakembereink készséggel állnak rendelkezésére, és az összes klímaszereléssel kapcsolatos kérdését megválaszolják. Hívja munkatársainkat bizalommal a +36 20 588 5235 telefonszámon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az info@klima-gepesz.hu  e-mail címen!

Klímaszerelés árak és aktuális akcióink

Jelen akciónk keretében a klímaszerelés Budapest területén most bruttó 90000 forint helyett 75000 forintért érhető el.

Ha minket választ, biztos lehet benne, hogy az új klímaberendezés még évekig hűvös és kényelmes otthont fog biztosítani családja számára!

A későbbiekben ne feledkezzen meg a rendszeres klíma karbantartás fontosságáról sem hiszen ez az, ami hosszú távon garantálja a hatékony működést, és meghosszabbítja a klíma élettartamát. Természetesen ebben is tudunk segíteni!

Vegye fel a kapcsolatot szerelő szakembereinkkel a +36205885235 telefonszámon, vagy az info@klima-gepesz.hu e-mail címen!