fbpx
+36205885235 info@klima-gepesz.hu

A gázszivárgás sajnos előfordulhat – még abban az esetben is, ha viszonylag új és jól karbantartott a lakásban található összes készülék, és a csőrendszer sem elavult. Lehet egy apró sérülés, egy nem észrevett korrodálódott pont, vagy egy kilazult illesztés, és máris érezhetővé válik a jellegzetes gázszag. Amennyiben ezt tapasztaljuk, ne essünk pánikba, hanem nyugodtan és módszeresen haladjunk végig az alábbi lépéseken.

Először is nyissunk ablakot, sőt, inkább ablakokat, és legyen huzat, így gyorsan távozik a beltérből a kiömlött gáz. Jó tudni, hogy a földgáz alapvetően nem mérgező, viszont fulladást okoz. Ezek után a főcsapnál zárjuk el a gázt, hogy megszűnjön a szivárgás, majd, ha lehet, hagyjuk el a lakást, amíg teljesen kiszellőzik. Ezek után nincs más hátra, mint gázszerelőt hívni, aki képes lokalizálni és elhárítani a hibát.

Ha gázszerelőre lenne szüksége, a legjobb helyen jár! Vegye igénybe gázszerelési szolgáltatásunkat, ha gázszivárgást tapasztal; keressen bennünket elérhetőségeinken!

Vegye fel a kapcsolatot szerelő szakembereinkkel a +36205885235 telefonszámon, vagy az info@klima-gepesz.hu e-mail címen!